ALLEEN OP AFSPRAAK DAGELIJKS:09:00 - 18:00

Sneltest voor bedrijven

Coronatesten voor bedrijven

Wij bieden betrouwbare COVID-19 sneltesten aan voor bedrijven en werkgevers. Ons teamkan snelle service op locatie leveren waar je medewerkers snel getest kunnen worden en altijd dezelfde dag al de uitslag hebben. Wij maken gebruik van sneltesten die door het RIVM gevalideerd zijn en de beste uit de markt, zodat de testen waardig resultaat hebben. Door de COVID-19 sneltesten aan te bieden op de werkvloer kan er preventief ingespeeld worden. De werknemers kunnen weer sneller aan het werk en hiermee verhogen we de veiligheid op de werkvloer. We helpen ook bedrijven met (op de bedrijfsvloer/in-company) screenen en van werknemers of medewerkers.

Bel of Whatsapp ons!

Tel: 020-244 0022
WhatsApp: 06-512 866 01

Betrouwbare Coronatesten

Wij bieden betrouwbare Corona testen aan. Dit houdt in dat wij onder directe toezicht van een BIG-geregistreerde arts staan en alle bijhorende protocollen opvolgen. Wij werken met een iso-gecertificeerd en RIVM geaccrediteerd laboratorium waar we snel en efficient de testen kunnen laten uitvoeren.

Medisch personeel

Ons personeel is gecertificeerd om testen af te nemen en werken in een professionele kliniek.

RIVM gevalideerd

Onze COVID-19 testen zijn RIVM gevalideerd en de reiscertificaten zijn internationaal erkend.
Officieel goedgekeurd
100%
Gecertificeerd personeel
100%

Ja onze reiscertificaten worden door een ISO-gecertificeerde laboratorium getest en de reiscertificaat wordt uitgeschreven door een BIG-geregistreerde arts.

Je kan op locatie komen met het openbaar vervoer en de auto. Met het openbaar vervoer is er op 30meter afstand een tramhalte en op 50 meter een bushalte.

Met de auto kan je in de straat en omgeving gratis parkeren.

Voor bedrijven

×