ALLEEN OP AFSPRAAK DAGELIJKS:09:00 - 18:00

Informatie over PCR TEST DIRECT

Over ons

Wij zijn een Corona Teststraat in Amsterdam. Ons bedrijf bestaat uit een opgeleid team dat door een BIG-geregistreerde Arts onder waarneming staat. Hierdoor zijn wij in staat om kundig de testen af te nemen, en deze te sturen naar het laboratorium. Samen met het team streven we naar kwaliteit en snelheid. Onze testen zijn geaccrediteerd door het RIVM. De reiscertificaten zijn internationaal erkend en getekend door onze arts.

Onze kliniek is een volwaardige ruimte die ingericht is om PCR-testen en COVID19 sneltesten af te nemen. We kunnen dit adequaat en snel doen. Wij kunnen ook op locatie, school en werk testen uitvoeren.

Bel of Whatsapp ons!

Tel: 020-244 0022
WhatsApp: 06-512 866 01

Onze zekerheden

Betrouwbare Coronatesten

Wij bieden betrouwbare Corona testen aan. Dit houdt in dat wij onder directe toezicht van een BIG-geregistreerde arts staan en alle bijhorende protocollen opvolgen. Wij werken met een iso-gecertificeerd en RIVM geaccrediteerd laboratorium waar we snel en efficient de testen kunnen laten uitvoeren.

Medisch personeel

Ons personeel is gecertificeerd om testen af te nemen en werken in een professionele kliniek.

RIVM gevalideerd

Onze COVID-19 testen zijn RIVM gevalideerd en de reiscertificaten zijn internationaal erkend.
Officieel goedgekeurd
100%
Gecertificeerd personeel
100%

Ja onze PCR-test reiscertificaten worden door een ISO-gecertificeerde laboratorium getest en de reiscertificaat wordt uitgeschreven door een BIG-geregistreerde arts.

Je kan op locatie komen met het openbaar vervoer en de auto. Met het openbaar vervoer is er op 30 meter afstand een tramhalte en op 20 meter een bushalte.

Met de auto kan je in de straat en omgeving gratis parkeren.

Over ons

×