ALLEEN OP AFSPRAAK DAGELIJKS:09:00 - 18:00

Corona sneltest - Antigeentest

Bij de Corona sneltest, ook wel de antigeentest genoemd weet je binnen 15 minuten of er antigenen van het COVID-19 in je neusslijm aanwezig zijn.

Wij bieden de COVID-19 antigeen (snel)testen aan voor particulieren, bedrijven en scholen waarbij binnen 15 minuten een uitslag mogelijk is. De corona sneltest wordt aangeboden inclusief een reiscertificaat.

Corona sneltest met reiscertificaat

Boek de Corona Antigeen Sneltest met reiscertificaat en ontvang het resultaat binnen 15 minuten simpel op de mail. Wij kunnen ook het certificaat uitprinten.

Antigeen-test Reizen COVID19 Corona Amsterdam Schiphol
Antigeen corona sneltest Amsterdam

Algemene vragen over de COVID antigeen sneltest

De COVID-19 sneltest is een antigeentest. Het resultaat van deze test is snel en binnen 15 minuten.
Sommige landen accepteren de antigeen test (met certificaat). Echter dien je zelf te informeren bij de land van aankomst en/of reisorganisatie of ze dit accepteren. De PCR-test met certificaat wordt wel internationaal geaccepteerd vanwege de betere betrouwbaarheid.
Een sneltest is dé snelte manier om te weten of je besmet bent met COVID-19. De sneltest wordt bijna niet geaccepteerd als je internationaal wilt gaan reizen.
Ja wij kunnen op je werk of school de antigeentest afnemen en vrijwel direct het resultaat aanbieden. Wij kunnen ook personeel opleiden en de testen seperaat aanbieden, zodat er snelteststraat binnen een bedrijf of school goed ingericht is voor kwalitatieve testafname. Meer informatie kunnen wij geven door te mailen naar info@pcrtestdirect.nl of te bellen op 020-8950315.
×